Classifieds Marketplace software script | Kart Modülünü Open

Kart Modülünü Openclassify Güvencesiyle Kullanın

Yenilikler



Pazaryeri ve E Ticaret platformlarında kullanıcının en çok kullanmış olduğu özellik ödeme almak için kullanılan modüldür. Online platformlarınızda ödeme sistemlerinin kusursuz çalışması gerekmektedir. Ödeme sistemlerinin doğru bir şekilde çalışması için hizmet alınan yazılım geliştirici firmanın, ödeme yöntemlerini çalıştıran modülün güvenlik açığına sebebiyet vermeyecek şekilde kodlanması hayati önem taşımaktadır.

Kart modülü ile neler yapabilirsiniz ?

Kart modülüyle mevcut e-ticaret ve pazaryeri sitelerinizde müşterilerinizin veya site kullanıcılarının güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz. Bu kapsamda kart modülü e-ticaret ve pazaryeri sistemlerinde hayati öneme sahiptir. Kullanmış olduğunuz sistemin modüler yapıda olması, güncelleme versiyon tarihlerinin yakın tarihlerde ve istikrarlı bir şekilde yapılması sisteminizin güvenilirliğini belirlemektedir.

Tüm bu bilgiler ışığında modüler yapıya sahip olan Openclassify altyapısını incelemenizi tavsiye ediyoruz. Openclassify açık kaynak olması ve modüler yapıda hizmet vermesi bu anlamda ciddi bir avantaj. Ayrıca Openclassify’ın github üzerinden tüm modüllerinin güncelleme tarihlerini kontrol edebilir ve ekibin tüm çalışmalarını şeffaf bir şekilde gözlemleyebilirsiniz.

https://openclassify.com/tr/c?page=1

https://www.youtube.com/watch?v=wPYzajauMkw