Classifieds Marketplace software script | Story Modülü ön pl

Story Modülü ön planda kalarak daha fazla hedef kitleye ulaşmanız mümkün

Yenilikler


Story modülü e-ticaret sitenizde ürünlerinizin 24 saatlik bir zaman diliminde yayımlanarak daha ön planda olmasını sağlamakla beraber aynı zaman da insanların dikkatlerini ürünlerinizin üzerine çekmenizi sağlayan bir modül olduğunu söyleyebiliriz.

Story Modülünün yararı nedir?

E-ticaret ve Pazaryeri  sitelerinin satış performansını arttırmalarına, müşteri dönüşlerini arttırmaya yarayan aynı zamanda siz değerli E-Ticaret firması sahiplerinin müşterilerine daha dikkat çekici bir ara yüz kullanmaları amacıyla geliştirilmiş bir modüldür.

Genellikle sosyal medya mecralarında kullanılan Story (Hikaye) özelliğinin e-ticaret sitesine entegre edilmesini sağlayan  Openclassify müşterilerinizin alışveriş deneyiminin çok daha kolay ve keyifli hale gelmesine olanak sağlıyor.

 E-ticaret sitenize entegre edebileceğiniz Story (Hikaye) modülü ile hedef kitlenizin sitenizi kullanım alışkanlıklarına göre yönlendirebilir ve şekillendirebilirsiniz. Örneğin; bir kullanıcı teknoloji  kategorisinde belli başlı ürünlere periyodik dönemlerde bakıyor ve takip ediyor ise sitenizin Story (Hikaye) bölümünde bu ürünlerin kaydırılabildiği, görsel açıdan zengin fotoğraflar ekleyebilir hedef kitlelerin dikkatini kolayca çekebilirsiniz. Müşterilerinize ilgilendikleri ürünleri satın almaları için yönlendirici seçenekler sunan Story (Hikaye) modülü ile ulaşmak istediğiniz kitleye daha etkileyici daha hızlı yollarla ulaşmış olursunuz. Böylece oluşan dönüşüm ve etkileşim oranlarıyla paralel olarak satışlarınızı da arttırabilirsiniz.

Openclassify geliştirmiş olduğu Story Modülü ile siz değerli kullanıcılarına E-ticaret yolculuğunuzda hedef kitlenize daha dikkat çekici stratejilerle ulaşmanızı sağlar. 

https://openclassify.com/tr/c

https://www.youtube.com/channel/UCJu9TomQgKDKf-n9wGlZT9g/featured